Cea mai mare licenta de team building din lume

Specializati in evenimente mari

Solutii complete

Arhitectura de Evenimente – Esenta Filosofiei Noastre

Numim ceea ce facem “Arhitectura de Evenimente” si asta presupune mult mai mult decat managementul unui eveniment corporate. Stim ca evenimentul tau este parte integrata a strategiei tale de comunicare si de aceea incepem prin a intelege valorile companiei tale, obiectivul evenimentului, publicul tinta si brieful. Adaugam apoi creativitatea noastra, o experienta bogata in organizarea de evenimente corporate si atentie la cele mai mici detalii. Procesul nostru unic de arhitectura de evenimente genereaza o baza materiala puternica, sub forma unui plan solid si detaliat, in timp ce abordarea noastra centrata pe client creeaza o fundatie emotionala stabila bazata pe incredere si intelegere reciproca. Odata creata aceasta fundatie, vom tine legatura in permanenta cu tine pentru a fi siguri ca evenimentul este tot ceea ce ti-ai imagina… chiar mai mult de atat. Construim de jos in sus pentru a crea o experienta memorabila care sa oglindeasca brandul si stilul tau, fie el super-creativ, ultra-profesional sau de o eleganta clasica.

Clientii Nostri

Proiecte Recente

Iata cateva dintre proiectele la care am lucrat in ultima vreme. Arunca o privire si exploreaza posibilitatile pentru proiectele tale.

Petrecere Corporate
Petrecere Corporate

Ne pare bine ca sunteti parte de cativa ani buni deja din succesul evenimentelor pe care le organizam in Ipsos.
Citeste mai multe

O echipa formata din oameni frumosi, plini de energie si creativitate, toate acestea fiind puse la incercare de un eveniment de 230 de participanti, initial conceput ca avand 150.
Citeste mai multe

Conferinta Corporate
Conferinta Corporate
Teambuilding - Win it in a Minute
Teambuilding - Win it in a Minute

Fiind al doilea an in care am avut ocazia sa particip la activitatile organizate de echipa Universum si primul an in care am colaborat eu cu aceasta echipa din perspectiva organizatorului pot spune ca lucrurile s-au desfasurat peste asteptari.
Citeste mai multe

Start typing and press Enter to search