• Crescendo Team Building organized by Universum events for our anniversary event in Catalyst Solutions was probably the best decision we made for this project. It's been a long time since the annversary event and we still receive positive feedback from our partners.

  Dragos GhebanManaging Partner, Catalyst Solutions
 • “Crescendo” organizat de Universum Events in cadrul evenimentului aniversar Catalyst Solutions a fost probabil cea mai buna decizie luata de noi pentru acest proiect. A trecut mult timp de la evenimentul aniversar si inca mai primim feedback pozitiv de la partenerii nostri.

  Dragos GhebanManaging Partner, Catalyst Solutions
 • Foarte prompti si deschisi in a colabora cu clientul. Faptul ca am gasit o locatie atat de buna si atat de repede a fost un mare plus. Multumim!

  NOD Romania
 • Fiind al doilea an in care am avut ocazia sa particip la activitatile organizate de echipa Universum si primul an in care am colaborat eu cu aceasta echipa din perspectiva organizatorului pot spune ca lucrurile s-au desfasurat peste asteptari. Fiind dinamici si tineri au reusit sa ne tina antrenati si sa ne provoace atat fizic cat si mental. Este, cu siguranta, inceputul unei frumoase si fructoase colaborari! CGS Romania va multumeste!

  CGS Romania

Start typing and press Enter to search