Revolution Slider Error: Slider with alias corporate-conferences not found.
Maybe you mean: 'home' or 'our-clients' or 'about-us' or 'team-building' or 'In-the-Picture' or 'team-tonic'

Pasiunea noastra pentru evenimente si designul lor ne-a inspirat sa planuim si sa organizam unele dintre cele mai apreciate evenimente B2B din Romania. Conceptele din jurul conferintelor noastre sunt intr-o continua dezvoltare, vizand subiecte fierbinti din tehnologie, strategie digitala si inovatie. Descopera mai jos experienta noastra in evenimente si viziteaza paginile dedicate fiecarui tip de eveniment pentru mai multe detalii.

1440900sales conference – conferinta de vanzari – universum_01

Conferinte de Vanzari

Felicitari daca te-ai hotarat sa organizezi o conferinta de vanzari pentru angajatii tai! O conferinta presupune o investitie considerabila de efort si resurse, dar te rasplateste cu angajati de vanzari motivati si gata sa se implice pana la capat pentru a-si atinge targeturile.

Intalniri de Leadership

Pentru dezvoltarea si implementarea coerenta a oricarei strategii indraznete, trebuie sa impartasesti viziunea cu cei din compania ta si sa le obtii sustinerea.

jpeg-1
partners meeting

Intalniri ale Partenerilor

O intalnire constructiva si productiva care aduce in fata strategiile companiei si cadrul perfect pentru a consolida planurile de viitor.

Intalniri Departmentale

Sedintele pe functiuni sunt de mare ajutor pentru ca dau echipei posibilitatea de a impartasi informatii, de a face anunturi sau de a se implica oamenii din departament in decizii care ii vizeaza direct.

departmental_meeting

Start typing and press Enter to search