iCommunity Summit

iCommunity Summit este un eveniment creat pentru a aduce sfaturi si insight-uri de top pentru profesionistii de astazi.

Se adreseaza managerilor pentru care social media ocupa un loc important pe agenda zilnica de lucru.

Pentru ca ultimii zece ani au adus o transformare a comportamentului online care a avut implicatii importante pentru ceea ce inseamna sa consruiesti o comunitate online, iCommunity Summit are scopul de a crea standarde inalte pentru managementul de comunitati virtuale si de a pune in valoare proiecte de succes din aceasta zona.

Acesta este contextul in care vorbitori cheie internationali, reprezentand toate agentiile mari de branding, cat si mult apreciati lideri de brand, isi vor impartasi cunostintele si bunele practici.

In timpul sesiunilor evenimentului, vei invata metode si strategii practice de la inovatori in materie de comunitati online.

Vei primi, de asemenea, informatii despre cele mai bune practici si vei afla cum sa folosesti comunitatile online si social media pentru a genera solutii de crestere pentru intreaga companie.

SESIUNI DE NETWORKING LIBERE

In timpul iCommunity Summit, poti folosi sesiunile de networking liber pentru a intalni peste 250 de persoane cu acelasi profil si interese similare, construindu-ti astfel o valoroasa retea de conexiuni profesionale pentru partneriate si proiecte viitoare.

SESIUNI DE NETWORKING FOCUSATE

Sau poti sa te bucuri de benficiile sesiunilor de networking focusate si sa folosesti pauzele pentru a intalni, a te cunoaste cu alti colegi din industrie si pentru a le afla parerea despre subiecte specifice.

Tu pregateste subiecte fierbinti, iar noi vom aranja cadrul de discutii corespunzator.

BENEFICII CHEIE

1.

Vei obtine o conexiune mai buna cu piata tinta si vei creste ocaziile de vanzare

2.

Vei face comunitatea ta sa vorbeasca despre tine si vei intari eforturile de marketing

3.

Vei construi relatii puternice cu clientii si le vei creste satisfactia

4.

Vei genera idei de produse noi si de inovatii

5.

Vei obtine rezultate mai bine de la cercetarile de marketing efectuate

Start typing and press Enter to search