Cu totii stim ca luminile si sunetul joaca un rol esential pentru succesul unui eveniment.

Tehnicienii nostri folosesc tehnologii de ultima ora pentru a crea si livra efecte extraordinare pentru evenimente care impresioneaza chiar si cei mai exigenti participanti.

Lumini ambientale

Ambianta joaca un rol important pentru publicul oricarui eveniment, creand starea de spirit necesara.

Adaugand efecte profesionale de lumini iti vei duce evenimentul, fie el mic sau mare, la nivelul urmator. Scopul efectelor profesionale de lumini este de a transforma un spatiu lipsit de personalitate intr-o locatie superba care va da fiori participantilor.

Un eveniment corporate poate deveni o sarbatoare memorabila care va da invitatilor tai oportunitatea de a se relaxa, ramanand in acelasi timp concentrati pe activitatile importante.

Echipa noastra va avea grija ca prezentatorii si expunerile lor sa fie pusi in cea mai potrivita si creativa lumina, in conformitate cu tema evenimentului, oferind astfel o ambianta extraordinara.

Planificam, livram si executam atmosfera perfecta pentru evenimentul tau.

Lumini spot, iluminat de sus, din spate, lumini mobile si alte lumini care pot fi personalizate pentru evenimentul tau.

Expertii nostri in iluminat folosesc tehnologie de ultima ora pentru a crea efecte extraordinare pentru evenimente.

TE_M4687
photo 4
_MG_9721
IMG_1148
_DSC0189

Sunet

Expertii nostri folosesc tehnologii de ultima ora pentru a oferi o atmosfera extraordinara, potrivita pentru o varietate larga de evenimente, care include: ceremonii de premiere, intalniri, conferinte, team building-uri si multe alte evenimente similare.

Stim cat de important este ca un eveniment sa aiba sunet perfect si de aceea clienti nostri se bazeaza pe noi pentru a livra cel mai bun sunet posibil.

Avem o abordare personalizata pentru fiecare eveniment. Suntem capabii sa incorporam cu discretie sistemul de sunet in decorul general, complimentand luminile si alte elemente multimedia pentru a livra o experienta de mare impact.

Fidelitatea inalta a sunetului si efectele surround vor oferi publicului o experienta de neuitat.

Contacteaza-ne

Contacteaza-ne si un Account Manager va lua legatura cu tine pentru a pune la punct toate detaliile.

Poti sa ne trimiti un email

contact
universum.ro

… si suna-ne oricand!

+40 755 020 444

+40 725 974 943

Start typing and press Enter to search