Win It In a Minute

Inspirat de un show de televiziune, Win It In A Minute este o activitate plina de emotii si multe rasete, intrucat echipele se intrec in probe care mai de care, fiecare avand 60 de secunde.

Dupa ce facilitatorii au anuntat proba urmatoare, membrii echipelor se consulta si hotarasc cine e cel mai potrivit sa ii reprezinte. Provocarile sunt amuzante si incluzive, iar formatul deschis da posibilitatea tuturor sa participe.

Win It In A Minute este o activitate amuzanta, ce imbunatateste abilitatile de comunicare ale membrilor echipei, facandu-i totodata sa creeze o strategie. In plus, membrii echipelor ajung sa se cunoasca mai bine.

In timpul activitatii, facilitatorii afiseaza scorul fiecarei echipe, astfel incat acestea sa stie pe ce pozitie se afla in clasament. Insa, mai sunt si alte modalitati de a aduna puncte, fapt ce motiveaza participantii si le da energie pe parcursul intregului joc.

DURATA EVENIMENTULUI

30 minute – 2 ore

NUMAR PARTICIPANTI

Minimum 10

TIPUL ACTIVITATII

Indoor/Outdoor

IDEAL PENTRU

  • Energizarea unei conferinte
  • Distractie & Motivare
  • Dinamica echipei
  • Unitatea echipei

PERSONALIZARE

Toate programele noastre pot fi personalizate in detaliu. Puteti modifica programul impreuna cu Managerul de Evenimente alocat dvs. pentru a atinge scopurile pe care le aveti in vedere.

Related Projects

Contactati-ne

Get in touch and a Client Solutions Manager will contact you to work out all the details.

You can email

contactuniversum.ro

... and call us anytime!

+40 755 020 444

Start typing and press Enter to search