Revolution Slider Error: Slider with alias brandmanagers not found.
Maybe you mean: 'home' or 'our-clients' or 'about-us' or 'team-building' or 'In-the-Picture' or 'team-tonic'

Brand Managers Summit

Brand Managers Summit este un eveniment cheie creat pentru a aduce sfaturi si insight-uri de top pentru profesionistii de astazi.

Se adreseaza managerilor de brand si profesionistilor de marketing care sunt dispusi sa isi provoace gandirea strategica si sa isi conduca brandurile catre crestere.

Participand la Brand Managers Summit, vor afla care sunt noile tendinte in marketing si vor invata sa le aplice in mod eficient.

Acesta este contextul in care vorbitori cheie, internationali, reprezentand toate agentiile mari de branding, cat si lideri de brand apreciati de catre comunitatea de marketing, isi vor impartasi invataturile si bunele practici.

In timpul sesiunilor evenimentului, vei invata metode si strategii dovedite de la inovatori in materie de brand management.

Vei primi de asemenea informatii despre cele mai bune practici si vei afla cum sa utilizezi brandurile pentru a iti lasa concurenta in urma, pentru a usura procesul de marketing si a creste profiturile.

SESIUNI DE NETWORKING LIBER

In timpul Brand Managers Summit, poti folosi sesiunile de networking liber pentru a intalni peste 250 de persoane cu acelasi profil si interese similare, construindu-ti astfel o valoroasa retea de conexiuni profesionale pentru partneriate si proiecte viitoare.

SESIUNI DE NETWORKING FOCUSATE

Sau poti sa te bucuri de benficiile sesiunilor de networking focusate si sa folosesti pauzele pentru a intalni si cunoaste alti colegi din industrie pentru a le afla parerea despre subiecte specifice.

Tu pregateste subiecte fierbinti, iar noi vom aranja cadrul de discutii necesar.

Participa la o zi intensa de eveniment

Vei reveni la birou cu mai multe idei noi

Vei obtine o perspectiva noua, iar ideile noi iti vor propulsa brandul

Vei directiona brandul inainte

Start typing and press Enter to search

>