Bucharest Technology Week

Bucharest Technology Week reunește lideri și pasionați de tehnologie pentru o săptămână de evenimente în tot orașul. De la conferințele de business care stau la baza conceptului, până la expozitii mari și întâlniri restrânse, evenimentul creează o platformă de networking și învățare pentru cei 18,000+ participanți.
Mișcarea se alătură evenimentelor similare din Londra, Berlin, Bruxelles, New York, São Paulo și Beijing printre altele, punând Bucureștiul pe hartă internațională a tehnologiei.  Misiunea noastră e să încurajăm inovația și adopția noilor tehnologii. De asemenea, vrem să îi sărbătorim pe cei care susțin mediul tehnologic din București, de la studenți, tineri profesioniști, antreprenori până la directori executivi și factori de decizie din companii.

Pentru al treilea an consecutiv, timp de o săptămână, Capitala s-a transformat într-un hub al tehnologiei de ultimă generație prin festivalul Bucharest Technology Week. Ediția a treia s-a desfășurat între 14-20 mai, în două locații principale ultracentrale, Athénée Palace Hilton și Piața Universității, precum și în alte zeci de spații ale partenerilor, și va conecta profesioniști și consumatori cu cele mai recente inovații tehnologice.

Dacă ar fi să asemuim Bucharest Technology Week cu o bunătate culinară, atunci am putea să punem la bază, pe straturi, cele 5 Business Summits, la care au participat 1610 de profesioniști. Aceștia au învățat din conferințele și workshop-urile susținute de 56 de speakeri internaționali și locali.

În compoziția acestui apetisant festival al tehnologiei, un rol important l-au avut Partner Events, adică cele 65 de evenimente desfășurate în tot atâtea locații și care au avut o temă în jurul noilor tehnologii.

Iar în vârf, precum o cireașă însiropată, dacă e să ne gândim la Bucharest Technology Week ca la un desert, a fost Tech Expo, locul de întâlnire și de testare al pasionaților de gadgeturi, roboți, case inteligente, vehicule electrice, drone, VR și altele, în total 32 de categorii de produse expuse atât indoor, la Hotelul Athénée Palace Hilton, cât și outdoor, în Piața Universității.

7

Zile

50+

Speakeri Internaționali

65+

Evenimente Partenere

18,000+

Participanți

Alătură-te mișcării prin alegerea unei teme și a evenimentelor relevante pentru tine:

Innovation Summit

HR Masters Summit

Sales Leaders Summit

Java Dev Summit

PHP Summit

Rezervă-ți weekendul pentru a testa live tehnologia care îți va schimba viitorul! Pentru a afla mai multe vizitează site-ul oficial și înscrie-te gratuit la Tech Expo, 18-20 Mai 2018.

Start typing and press Enter to search

>