Ce este Doodle Magic Board?

 

Este un mix de elemente tradiționale și new media.

Doodle Magic Board arată ca un panou de lemn desenat, dar, prin atingerea anumitor zone, devine animat, generând o experiență interactivă unică. Ilustrațiile sunt realizate în stil doodle și sunt amplasate strategic, astfel încât să spună și să te implice într-o poveste. O parte din aceste ilustrații (în medie 12) reprezintă elemente acționabile. Odată atins un astfel de element, se declanșează magia – o îmbinare de sunete și video mapping.

Doodle Magic Board este un newcomer în lista instrumentelor de marketing pe piața din România, reușind să capteze atenția în egală măsură prin unicitate și impact. Reinventează practic instrumentele de marketing tradiționale, specifice diferitelor tipuri de evenimente, prin introducerea de elemente din zona new media.

 

Cum comunică Doodle Magic Board?

Doodle Magic Board este centrat pe o comunicare dinamică, memorabilă, interactivă, cu accent pe fun experience și audience engagement.

Mesajele se transmit în joacă, aparent neintenționat, consumatorul fiind angrenat într-o activitate de tipul ”atinge și descoperă”. Astfel, preocuparea lui pentru mesajele subliminale pe care le asimilează devine minimă.

Formula magică a Doodle Magic Board este: 10% mesaj central de brand + 50% mesaje cheie + 40% elemente de engagement.

 

Unde poate fi folosit Doodle Magic Board?

Doodle Magic Board se poate plia pe orice tip de eveniment care presupune comunicare dinamică, interactivitate și engagement: de la activări de brand, târguri și expoziții și teambuilding la evenimente dedicate copiilor și training-uri.

 

Gradul de personalizare

Doodle Magic Board poate fi personalizat integral – de la dimensiune până la concept, de la ilustrații și text, până la sunet și animație.

Acest mix „tradițional + new” reunește experiența senzorială, video mapping-ul și sunetul, angajând cosumatorii într-o aventură magică și conducându-i, prin intermediul interactivității, pe un drum presarat cu elemente surpriză, către mesajul dorit.

 

#theUNIVERSUMexperience  #yourUNIVERSUMproject

 

    Plănuiești un nou eveniment?

    Start typing and press Enter to search

    >