Gala Awards

Succesul se sărbătorește cel mai bine în echipă!

 

Scopul unui astfel de eveniment este să promoveze echipele și membrii din acestea care au un impact important în companie.

De aceea am creat și continuăm să îmbunătățim acest concept: să recunoaștem excelența în angajament, care inspiră acțiuni și conduce compania și angajații într-un viitor optimist.

Întâmpinați de un covor roșu, șampanie, lumini de reflectoare și fotografi, fiecare dintre cei nominalizați și susținătorii acestora vor lua parte la o adevarată gală de decernare a unor premii.

Aceste premii sunt pentru cineva care a demonstrat integritate extraordinară, bunătate, generozitate sau pentru cei care merg dincolo de limite și depun efort suplimentar.

Acest tip de eveniment poate fi contagios pentru cei care se află în jurul celui premiat. Văzând că o persoană este recompensată, îi poate motiva și încuraja mai mult pe ceilalți să facă acest lucru.

Angajații care se simt apreciați au mai multe șanse să se simtă împliniți la locul lor de muncă și, după cum știm cu toții, atitudinile se pot răspândi asemeni unui foc sălbatic.

 

Care sunt beneficiile?

  • Oferă dovada că firma dvs. investește în oameni;
  • Arată că vă pasă de bunăstarea angajatului și că vă interesează implicarea angajaților în viitorul companiei;
  • Te face mai atractiv ca angajator;
  • Oferă oportunitatea de a vă prezenta munca și de a învăța de la alții.

 

Categoriile sunt alese în funcție de impactul dorit iar procesul de decernare în funcție de cultura organizațională a companiei.

Gala Awards poate veni ca o completare la:

Conferință

Teambuilding

Petrecere Corporate

Ziua companiei

Cocktail Party

    Plănuiești un nou eveniment?

    Start typing and press Enter to search

    >