Go Engage

Cel mai bun instrument pentru stimularea angajamentului oamenilor din echipa ta.

 

Folosind platforma Go Team, activitatea Go Engage este un instrument versatil de a împărtăși conținut, de a stimula gândirea creativă și de a perfecționa abilitățile.

De ce Go Engage?

Pentru că este o platformă prietenoasă și totodată interactivă, special creată pentru eficientizarea managerierii unui eveniment: de la trimiterea mesajelor și partajarea documentelor la interacțiunea cu toți participanții și provocarea acestora cu diferite sarcini din cadrul conferinței.

Totul este la doar un click distanță: toți participanții au acces la știri și anunțuri. De aceea platforma reprezintă o modalitate excelentă de a implica toți participanții și actualiza informații în timp real. De asemenea obținerea feedback-ului devine un proces mult mai rapid.

Când este cel mai potrivit să folosești Go Engage?

  • dacă vrei să experimentezi lucruri noi alături de echipa ta – Aplicația îți oferă ocazia să îți îndeplinești mai eficient sarcinile într-un mod interactiv și mult mai creativ.
  • pentru a-ți energiza echipa – O echipă activă știe că poate realiza aproape orice, iar o echipă fericită devine o echipă productivă!
  • când vrei să rezolvi eficient problemele echipei tale – Crearea unui sentiment de comunitate va dezvolta comunicarea între echipe și la birou.

 

Go Engage poate fi folosit pornind de la minimum 6 persoane sau în cadrul grupurilor care permit dialog și feedback.

Go Engage este extraordinar de versatil si captivant pentru toți participanții, prin gamification și o abordare prietenoasă cu utilizatorul construite special pentru a angaja participanții și a facilita procesul de învățare și partajare de idei și informații.

Nu în ultimul rând, nivelul de implicare al angajaților față de compania în care lucrează are un impact considerabil asupra performanțelor și succesului angajatului cât și al companiei.

***

Această activitate este lansată în condițiile licenței Catalyst Teambuilding.

 

#theUNIVERSUMexperience #universumevents #yourUNIVERSUMproject

#GoEngagebyUNIVERSUM

număr participanți

Minimum 6

tipul de activitate

Indoor/Outdoor

personalizare

Toate programele noastre sunt personalizabile.

Veți lucra cu managerul de evenimente care va adapta întreg conceptul în scopul atingerii obiectivelelor și rezultatelor dorite.

Start typing and press Enter to search

>