Imobiliarium

Imobiliarium este prima expoziție tehnologizată dedicată zonei de rezidențiale ce construiește decorul perfect pentru vizitatori. Început în 2017 ca o alternativă la clasicele evenimente de real-estate, Târgul Imobiliarium vine cu un obiectiv simplu. Acela de a facilita procesul de căutare și achiziție a unui imobil, aducând persoanelor aflate în căutarea unei case, tehnologia în prim-plan.

Dedicat sectorului rezidențial, Târgul Imobiliarium reunește cel mai mare număr de ansambluri noi, ținând cont de experiența acestora și istoricul lor.

Imobiliarium reprezintă totodată și cel mai amplu eveniment digitalizat dedicat pieței imobiliar-rezidențiale.

Infuzia de tehnologie adusă târgului imobiliar și ochelarii de realitate virtuală prezenți la standuri, facilitează procesul de achiziție pentru orice locuință. Imobiliarium vă permite să descoperiți toate ansamblurile într-un singur loc!

 

Ce aduce nou Târgul Imobiliarium?

În ediția de anul acesta, s-au remarcat schimbări în abordarea ofertei astfel încât de data aceasta a primat calitatea construcției. Introducerea materialelor performante și eficiente energetic, precum și dezvoltarea infrastructurii din ansamblu nu au lipsit.

Pe de altă parte, anul acesta s-a observat o creştere în volum a apartamentelor şi caselor „verzi” și a soluțiilor smart. Topul continuă cu locuinţele de la mare şi munte, segment ale cărui creşteri provin din cererea mare înregistrată în anii anteriori, care se materializează şi în oferta actuală.

La o scară mai mică, clienţii vor regăsi la ediţia următoare a Imobiliarium şi câteva imobile construite în vecinătatea unor rezervaţii naturale.

Imobiliarium concentrează un procent semnificativ din oferta rezidențială prin participarea celor mai importante ansambluri și agenții din Romania.

Anul acesta 90% dintre locuinţele scoase la vânzare s-au încadrat în categoria construcţiilor noi, tradiţionale, unele beneficiind de dotări tehnologice. Alături de acestea, s-au regăsit circa 7% imobile ce se încadrează în categoria pasivă – cu pierdere minimă de energie, 2% active – care produc şi utilizează energie în regim propriu, şi un procentaj de 1% a fost reprezentat de alte tipuri de construcţii.

 

#theUNIVERSUMexperience #universumevents #yourUNIVERSUMproject

#UNIVERSUM

Dacă ești interesat de ediția din 17-19 mai 2019 și vrei să afli mai multe detalii, vizitează site-ul oficial sau scrie-ne pe adresa de contact.

Start typing and press Enter to search

>