Internet & Mobile World

De la pasiunea noastră pentru arhitectura evenimentelor, am creat și organizat unele dintre cele mai apreciate evenimente B2B din Romania. Constant, creăm concepte proprii menite să acopere cele mai noi topicuri din tehnologie, strategii digitale și inovație.

Prin Internet & Mobile World aducem o contribuție semnificativă la dezvoltarea accelerata a industriei de internet și software din regiune.

Anual, timp de 2 zile, Internet & Mobile World, devine un important hub de tehnologie în regiune, reunind atât companii de IT, agenții de dezvoltare web și de comunicare online.

imw-02

Inteligență Artificială (AI) și Machine Learning, Roboți, Internetul Tuturor Lucrurilor (IoT), Blockchain, Customer Experience, Li-Fi Tech sunt doar câteva din marile teme care au ținut afișul ediției a 7-a Internet & Mobile World 2018, desfășurată în 3 și 4 octombrie, la Romexpo.

Pe parcursul a două zile, 9.264 de angajați ai firmelor din România, prezenți în calitate de vizitatori, alături de 136 de speakeri de pe cele 7 scene și 156 de companii partenere au transformat Capitala în principalul hub al businessului digital.

Juriul programului StarTech Factory, lansat de Internet & Mobile World și Raiffeisen Bank, a decis să ofere premiul de 2.000 de dolari echipei ClarK. Tinerii, deja laureați ai multor concursuri de start-up din țară și străinătate, au prezentat pe scena principală de la Romexpo produsul care le-a adus faima: ochelarii industriali inteligenți cu tehnologie AR care facilitează și digitalizează munca angajaților din mai multe industrii precum auto, logistică, construcții, petrol și gaze etc.

„Toate start-up-urile prezente anul acesta la IMWorld au atras atenția vizitatorilor noștri și au generat interacțiune în spațiul dedicat lor. În urma pitch-urilor, unde au fost selectate doar 7 dintre cele 22 de companii, am ales, împreună cu ceilalți membri ai juriului, un start-up la început de drum în adevăratul sens al cuvântului și care ne-a convins prin ideea de a digitaliza activitatea personalului cu ajutorul ochelarilor Clark ce au aplicabilitate în foarte multe domenii” a declarat Mihai Cima, membru al juriului și managing partner Universum Events.

3-4 Octombrie

9,264 vizitatori

 Speakeri naționali și internaționali

136+

Scene

7

Companii partenere

156

Durata evenimentului

2

Start typing and press Enter to search

>