Internet & Mobile World

Prin Internet & Mobile World aducem o contributie semnificativa la dezvoltarea accelerata a industriei de internet si software din regiune.

Anual, timp de 2 zile, Internet & Mobile World, devine un important hub de tehnologie in regiune, reunind atat companii de IT, agentii de dezvoltare web si de comunicare online.

Evenimentul aduce laolalta furnizorii si utilizatorii solutiilor digitale, mobile si de software si este un cadru important de networking, in eveniment putand fi gasite zone special amenajate pentru discutiile dintre participanti.

Atat expozantii, speakerii cat si vizitatorii au acces in  platforma de networking online, MyConnector, care permite trmiterea de mesaje intre participanti, stabilirea de intalniri si vizionarea prezentarilor dupa eveniment.

Scopul conferintelor este de a facilita accesul specialistilor in IT, Java, Java Script, Marketing Digital sau E-commerce la informatii menite sa ii puna la curent cu cele mai actuale tendinte la nivel international. Sesiunile sunt sustinute atat de speakeri locali cat si de speakeri cunoscuti la nivel international ca inovatori in domeniile lor de activitate. De asemenea, aceste informatii sunt prezentate intr-un mod interactiv ce permite intelegerea in profunzime a solutiilor dezbatute, facilitand astfel utilizarea lor in activitatile zilnice desfasurate in companie.

8,500 De Vizitatori In Timpul Celor 2 Zile De Eveniment

120+

Vorbitori locali & internationali de top

5

Scene dedicate industriilor cheie

130

Furnizori cheie de servicii

2

Complete de Networking

Start typing and press Enter to search