Evenimente de Lansare

Un produs WOW merită lansat într-o manieră WOW

 

Ne place să organizam evenimente de la A la Z, de la evenimente mici la evenimente ample, în care ne ocupăm de fiecare detaliu care ține de locație, activări în eveniment, momente de entertainment, comunicare pre-in-post eveniment, follow-up etc.

Ei bine, locația este foarte importantă, atât pentru organizatorul evenimentului, cât și pentru invitați.

De aceea, locul trebuie să fie potrivit pentru conceptul creat de tine sau serviciul pe care îl promovezi. Trebuie să corespundă cu nevoile, dorințele și aspirațiile participanților sau chiar cu numărul lor.

De asemenea, este foarte important ca locația pe care ai ales-o, să fie accesibilă pentru publicul tău țintă și să se plieze pe ce anume urmează să lansezi. Să aiba un spațiu special de networking, cât și un spațiu mai retras, unde se pot discuta viitoarele proiecte.

Modul în care participanții sunt invitați și activările oferite fac parte din întreaga experiență de eveniment. Trebuie să fie cât mai aproape de modul în care produsul sau serviciul lansat aduce impact.

Spre exemplu, dacă lansați un nou software, alegeți un loc care a fost închiriat în mai multe rânduri pentru show-uri de tehnologie și IT. Alegerea unei locații potrivite va aduce un aport considerabil în întreg procesul de promovare, evitând astfel un eventual eșec.

Pentru că fiecare experienta completă are și partea de branding de locație, un alt lucru pe care trebuie să îl iei în considerare este cât de ușor poate fi personalizat spațiul evenimentului în funcție de nevoile produsului sau serviciului tău. Un prim pas este un răspuns din partea coordonatorului locației în ceea ce privește facilitățile pe care le pun la dispoziție în această direcție. De acolo și până la un eveniment brand-uit stă doar creativitatea.

Și nu în ultimul rând, ca obiectivul tău să fie atins, un follow-up ca la carte te aduce mai aproape de impactul dorit.

 

#theUNIVERSUMexperience #universumevents #yourUNIVERSUMproject

#UNIVERSUM

    Plănuiești un nou eveniment?

    Start typing and press Enter to search

    >