Chain Reaction

Ce este Chain Reaction?

 

Chain Reaction este o activitate de teambuilding care dezvoltă excelență în abilitățile de lucru în echipă și în managementul proiectelor prin stimularea creativității și a procesului de inovare.

 

Chain Reaction imită organizarea și coordonarea ca într-un proiect real în care echipele nu dispun de foarte multe resurse iar timpul este limitat. Bazându-se pe rezolvarea abilităților, creativității și comunicării, echipele trebuie să colaboreze eficient, începând cu faza de proiectare, pentru a atinge un obiectiv realist.

Dinamica echipei și managementul resurselor umane sunt testate din etapa de planificare în care proiectarea este împărțită în segmente mici, necesitând atât resurse umane, cât și fizice, pentru a fi  împărțite în grupuri mai mici.

Etapele de construcție și de testare necesită coordonarea între echipe și între diferite strategii de management de proiect – funcționează fiecare componentă a sistemului individual și, de asemenea, conectat la restul componentelor pentru a genera o reacție în lanțul cauzal-efect?

În cadrul acestui program, creativitatea și spiritul inovativ al echipelor vor fi lăsate la alegere și se vor baza pe criterii prestabilite, cum ar fi eficiența în proiectare și construcție, eficiența resurselor, designul, inovația etc.

 

***

Această activitate se desfășoară sub licența Catalyst Teambuilding.

DURATA EVENIMENTULUI

2 – 8 ore

NUMĂR PARTICIPANȚI

Minimum 10

TIPUL ACTIVITĂȚII

Indoor & Outdoor

IDEAL PENTRU

 • Servicii clienți
 • Distracție & Motivare
 • Planificare proiecte
 • Stimularea creativității

PERSONALIZARE

Toate programele noastre pot fi personalizate în detaliu. Puteți modifica programul împreună cu Managerul dvs. de Evenimente pentru a atinge scopurile dorite.

Plănuiești un nou eveniment?

Related Projects
 • Outbreak – Anihilează virusul!
  Outbreak – Anihilează virusul!
  Creative team experiences 2 ore
 • The Infinite Loop
  The Infinite Loop
  Creative team experiences Team Building Networking Indoor Leadership practic Managementul schimbarii < 50 Fun & Motivare Abilitati de negociere Comunicare strategica Cooperare Cros-Functionala 2 ore Dinamica echipei Unitatea echipei Stimularea creativitatii
 • International Stakes
  International Stakes
  Team Building Indoor 1 ora < 1 ora 101 - 200 Unitatea echipei 51 - 100 201 - 300 Dinamica echipei 2 ore > 301 Fun & Motivare
 • Bookworx
  Bookworx
  Team Building Creative team experiences 201 - 300 Indoor Outdoor 101 - 200 Planificare proiect Responsabilitate sociala < 50 > 301 Stimularea creativitatii 3 ore Unitatea echipei 4 ore 51 - 100 Cooperare Cros-Functionala Fun & Motivare 2 ore Dinamica echipei

Start typing and press Enter to search

>