Fire & Ice

Conceptul de petrecere „Fire & Ice” este unul dintre cele mai căutate de către cei care doresc o schimbare dramatică a atmosferei la petreceri.

Musafirii vor avea parte de o primire deosebită atunci când intră în peștera de gheață în care se ține recepția. Decorul de gheață carbonică și lumini albastre este completat de torțe aprinse.

Vă punem la dispoziție un urs polar cu care musafirii se pot fotografia pentru a-și aminti de acest moment arctic. Apoi se pot relaxa în mijlocul luminii calde a flăcărilor de pe mese sau în decorul de gheață al barului.

Toate băuturile vor fi servite în pahare de gheață în timpul spectacolului.

Opțional, un Sculptor în Gheață poate apărea să demonstreze tehnica de folosire a fierăstrăilui mecanic într-un spectacol dramatic de muzică și lumina în care cuburile de gheță acoperă podeaua.

Principala atracție a spectacolului conceput special pentru a se potrivi cu tema petrecerii este o demonstrație a aptitudinilor de barman. Musafirii vor primi cocktailuri speciale (Foc și Gheață).

DURATA EVENIMENTULUI

3-8 ore

NUMĂR PARTICIPANȚI

10-1000+

TIPUL ACTIVITĂȚII

Indoor

IDEAL PENTRU

  • Distracție și Energie
  • Motivarea echipei
  • Loialitatea angajaților
  • Entuziasmul angajaților

PERSONALIZARE

Toate programele noastre sunt personalizabile. Vei colabora cu un Manager de Proiect dedicat și împreună puteți adapta programul pentru a răspunde perfect la scopurile și rezultatele dorite.

Related Projects

Start typing and press Enter to search

>