Inflatables Fun

Vă propunem o serie de jocuri bazate pe tot soiul de elemente gonflabile, de la costume, la corturi, arcade și trambuline.

Archery Tag

Cum ar fi ca pentru o zi să deveniți William Tell, super-eroul Green Arow sau chiar celebrul Robin Hood? Te-ai întrebat vreodată dacă ai fi fost un vânător bun în perioada în care armele de foc nu erau încă inventate? Dacă în mintea ta s-a activat un sentiment de entuziasm atunci Archery Tag este pentru tine și echipa ta. Punem la dispoziție arcuri, săgeți cu capăt de caucic și ținte pentru a vă testa arcașul din interior sau pentru a vă distra pe spatele altora (atât la propriu cât și la figurat).

Foot Darts

Dacă Cristiano Ronaldo Jr. ar juca Foot Darts, probabil în câțiva ani ar ajunge o legendă precum este și tatăl, dar până ca acest scenariu să devină realitate tu poți să devii maestrul Foot Darts. Crezi că poți face asta? Te consideri un expert al coordonării? Ești suficient de bun pentru a nimeri un scor perfect? Doar lovește într-o minge cu arici și obține cât mai multe puncte!

Foot Darts combină într-un mod genial de FUN Darts-ul și fotbalul.

Eliminator

Exercițiile de dimineață, din școala generală sau din liceu te-au pregătit pentru asta. Eliminator îți testează abilitatea de a sări, de a te lăsa pe vine și de te feri, îți va pune la încercare răbdarea și concentrarea, dar nu în ultimul rând îți va pune la încercare plămânii și abdomenul pentru că vei râde copios în momentul în care tu și colegii tăi veți fi loviți la pământ de Eliminatorul gonflabil.

DURATA EVENIMENTULUI

3 – 8 ore

NUMĂR DE PARTICIPANȚI

10 – 1000+

TIPUL ACTIVITĂȚII

Outdoor

IDEAL PENTRU

Fun & Energie
Motivarea Echipei
Loialitatea Echipei
Entuziasmul Echipei

PERSONALIZARE

Toate programele noastre sunt personalizabile. Vei colabora cu un Manager de Proiect dedicat și împreună puteți adapta programul pentru a răspunde perfect la scopurile și rezultatele dorite.

Related Projects

Start typing and press Enter to search

>