Pentru dezvoltarea si implementarea coerenta a oricarei strategii indraznete, trebuie sa impartasesti viziunea cu cei din compania ta si sa le obtii sustinerea. Atunci cand vrei sa provoci oamenii sa fie creativi si sa isi impartaseasca liber ideile, obtii rezultate semnificativ mai bune intr-un spatiu diferit de cel al biroului, unul special amenajat pentru activitati creative.

Acesta este motivul pentru care cele mai multe companii mari acorda atat de multa atentie intalnirilor echipelor de management, intalniri in care se prezinta rezultatele, dar si strategiile si obiectivele pentru noul an. O asemenea intalnire este esentiala pentru intregul an financiar, asa ca trebuie livrata de catre o echipa dedicata, cu experienta in astfel de evenimente! Noi iti aducem factorul “wow!”, impreuna cu atmosfera si organizarea potrivita care te vor ajuta sa iti comunici obiectivele, sa inspiri si sa iti indrepti afacerea catre excelenta.

Planificare & Concept

Evaluam nevoile, in functie de obiective, numar de participanti, timp disponibil si buget.

Dezvoltam impreuna cea mai potrivita tema pentru nevoile tale.

Cercetam potentiale locatii si le propunem pe cele mai potrivite, in cadrul carora putem integra cel mai bine evenimentul. In plus, ne ocupam de toate contractele, documentele si de relatia cu furnizorii, in vederea organizarii evenimentului.

planning
branding

Comunicare & Branding

Anuntam evenimentul, il promovam si creem entuziasm in randul organizatiei inca dinainte de inceperea acestuia.

Aliniem intotdeauna locatia, decorurile si elementele informative la conceptul si brandul companiei tale.

Logistica & Productie

Pregatim minutios locatia evenimentului, pana cand atingem perfectiunea in cele mai mici detalii.

Oferim servicii de design, productie si montaj audio/video de cea mai inalta calitate si iti punem la dispozitie toate solutiile testate cu succes de-a lungul istoriei evenimentelor noastre de succes.

logistica
fun

Momente inedite & networking

Aranjam momente cheie pe parcursul evenimentului pentru a trece participantii printr-o serie de stari emotionale astfel incat sa maximizam memorabilitatea intregii conferinte si sa asiguram un nivel de energie al participantilor in ton cu desfasurarea evenimentului.

Organizam team buildinguri sau activitati de team building integrate in agendele conferintelor pentru a creste coeziunea dintre colegi, a imbunatati comunicarea dintre acestia si a facilita sentimentul de apartanenta la grup, dar si pentru a evidentia scopul lor comun.

Orice conferinta de succes merita celebrata – de aceea organizam petreceri extraordinare pentru a marca finalul conferintelor si prin care creem ocazia perfecta pentru angajatii tai sa se distreze impreuna si sa isi intareasca relatiile dintre ei.

Credem in organizarea unor sedinte productive si constructive, care aliniaza toti membrii la strategia echipei, modul perfect de a implementa planul catre succes al organizatiei tale.

Related Projects

Start typing and press Enter to search