Integrity

Explorați valorile echipei într-o serie de provocări inedite!

Integrity este o activitate de tip team building prin care putem echilibra gândirea comună a echipei în doar 100 de minute. Fructificăm valorile echipei printr-un șir de provocări interactive, smart și bine plănuite pentru colegii tăi. Integrity oferă un pachet de activități prin care participanții aprofundează comunicarea, își dezvoltă skill-urile de leadership, agilitatea și evidențiază trăsăturile individuale ale personalității.

Ca o calitate personală a corectitudinii, integritatea este o valoare pe care noi toți aspirăm. A avea integritate înseamnă a face ceea ce trebuie într-o manieră fiabilă și este o valoare critică pentru toate companiile cu perspectivă de viitor. Activitatea de team building oferă un context sigur în care puteți analiza comportamentul participanților, să examinați cultura organizațională a echipei, să creați discuții proactive și să obțineți decizii coezive în echipă. 

Conceptul Jocului

Muncind intens timp de 100 de minute, indicat în echipe de 5-8 persoane, cu doar 20 de minute pentru a rezolva fiecare sarcină, participanții își dau seama printr-un circuit de sarcini tridimensionale dificile, de cât de mult își pot aprofunda comunicarea, îndrumarea și munca în echipă. Spre deosebire de exercițiile obișnuite, „Integrity” rupe normele introducând o dinamică și revoluționară metodă de joc în care atât echipa, cât și arbitrul lor, sunt antamați!

La începutul fiecărei sarcini, un arbitru voluntar se retrage din echipa care tocmai a realizat provocarea pentru a monitoriza următoarea echipă care va urma să înceapă activitatea. Odată ce startul este dat, arbitrul notează echipa în funcție de șapte criterii de performanță. Arbitrul este apoi notat de către echipă. Fiecare echipă deține, de asemenea, cinci „pietre de integritate” pentru a le acorda arbitrilor la discreția lor. După o rotație minunată a cinci probe fizice, echipele își predau notele câștigate, plus „Integrity Stones”, iar câștigătorii sunt dezvăluți.

Implicare CSR

Activitatea are un impact puternic de învățare asupra echipei. Cu atât mai mult, echipamentul ingenios și tactil realizat pentru”Integrity” este manufacturat în atelierele care oferă locuri de muncă pentru persoanele cu dizabilități din Bavaria, Germania.

 

DURATA EVENIMENTULUI

1,5 – 2 ore

 

NUMĂR DE PARTICIPANȚI

Minimum 5 – Nelimitat

 

TIPUL ACTIVITĂȚII

Indoor & Outdoor

 

IDEAL PENTRU

Motivarea echipei

Creșterea competitivității

Managementul timpului

Dinamica echipei

Gândire strategică

Colaborare

Întărirea încrederii

 

PERSONALIZARE

Toate programele noastre pot fi personalizate în detaliu. Puteți modifica programul împreună cu Managerul dvs. de Evenimente pentru a atinge scopurile dorite.

 

Plănuiești un nou eveniment?

Related Projects
 • Outbreak – Anihilează virusul!
  Outbreak – Anihilează virusul!
  Creative team experiences 2 ore
 • The Infinite Loop
  The Infinite Loop
  Creative team experiences Team Building Indoor Leadership practic Managementul schimbarii Networking 2 ore Stimularea creativitatii < 50 Unitatea echipei Cooperare Cros-Functionala Dinamica echipei Comunicare strategica Abilitati de negociere Fun & Motivare
 • Bookworx
  Bookworx
  Creative team experiences Team Building Outdoor Planificare proiect Responsabilitate sociala 2 ore Stimularea creativitatii 101 - 200 Unitatea echipei < 50 > 301 Indoor Cooperare Cros-Functionala 3 ore Dinamica echipei 4 ore 51 - 100 Fun & Motivare 201 - 300
 • Orchestrate
  Orchestrate
  Team Building Creative team experiences 5 ore 2 ore 201 - 300 Networking Stimularea creativitatii 101 - 200 1 ora Unitatea echipei < 50 < 1 ora Indoor Icebreaker & Energiser 4 ore Cooperare Cros-Functionala Dinamica echipei > 301 Comunicare strategica 3 ore 6 ore Fun & Motivare 51 - 100

Start typing and press Enter to search

>