Making the News

Inarmati cu informatii adunate de-a lungul zilei, participantii trebuie sa raspunda unei noi provocari: “Creati prima pagina de stiri a zilei!”

Echipele sunt instruite cu privire la sectiunile esentiale care trebuie completate pentru a umple prima pagina si se vor ocupa de toate detaliile necesare pentru aceasta: de la scrierea articolului principal, obtinerea pozei pentru o stire senzationala, crearea unei reclame creative, pana la desenarea unei caricaturi.

Inainte de a trimite noii recruti in lumea nemiloasa a jurnalismului si mass-mediei, au loc o serie de worshop-uri, care variaza de la desen de caricatura pana la folosirea de programe software standard de design.

Fotografii trebuie sa sorteze pozele zilei, sa se intalneasca cu informatori si sa prinda stirea senzationala. Astrologii trebuie sa prezica viitorul si sa scrie predictii. Editorii trebuie sa aprobe articolele, iar desenatorii trebuie produca schita dupa schita.

Forfota si emotiile caracteristice unei agentii media de top sunt redate fidel in aceasta simulare dinamica.

Camera de stiri este animata de barfe, piste si idei, in timp ce toata lumea completeaza activitatile, toate fiind esentiale pentru succesul ziarului echipei!

Redactorul Sef creste presiunea in timp ce se apropie termenul limita. Echipele lucreaza frenetic pentru a introduce toate materialele in programul dedicat.

Sunt facute ultimele modificari; caricaturile si reclamele sunt scanate si introduse in sistem.

Echipele salveaza si exporta produsul pe un memory stick pe care il predau camerei de printare.

Anticiparea si tensiunea cresc in timp ce asteapta printarea capodoperelor.

Ziarele sunt printate si afisate in locuri vizibile, in asa fel incat toata lumea poate vedea creatia echipelor adverse. Se pot da premii pentru diverse categorii (ex: Cea mai buna caricatura, Cel mai bun ziar, Cea mai buna stire principala).

***
Aceasta activitate se desfasoara sub licenta Catalyst Teambuilding.

DURATA EVENIMENTULUI

2-3 ore

NUMAR PARTICIPANTI

Minimum 20

TIPUL ACTIVITATII

Indoor & Outdoor

IDEAL PENTRU

 • Brand Awareness
 • Cooperare Interdisciplinara
 • Planificare de proiect
 • Stimularea Creativitatii
 • Comunicare Strategica
 • Vizualizarea viitorului

PERSONALIZARE

Toate programele noastre pot fi personalizate in detaliu. Puteti modifica programul impreuna cu Managerul de Evenimente alocat dvs. pentru a atinge scopurile pe care le aveti in vedere.

Plănuiești un nou eveniment?

Related Projects
 • Integrity
  Integrity
  Creative team experiences
 • Outbreak – Anihilează virusul!
  Outbreak – Anihilează virusul!
  Creative team experiences 2 ore
 • The Infinite Loop
  The Infinite Loop
  Creative team experiences Team Building Stimularea creativitatii Networking Managementul schimbarii Leadership practic Indoor Unitatea echipei Fun & Motivare < 50 Abilitati de negociere Comunicare strategica 2 ore Cooperare Cros-Functionala Dinamica echipei
 • International Stakes
  International Stakes
  Team Building Unitatea echipei Indoor 2 ore 101 - 200 201 - 300 51 - 100 1 ora Dinamica echipei < 1 ora Fun & Motivare > 301

Start typing and press Enter to search

>