Mini Olympics

Ce este Mini Olympics?

 

Mini Olympics cuprinde o serie de activități fizice de intensitate moderată, care au scopul de a susține și crea legături interpersonale puternice prin folosirea unor jocuri de echipă amuzante.

 

Care sunt obiectivele acestei activități?

De a energiza și implica toți participanții în jocurile de team building, pregătindu-i pentru marea finala a Jocurilor Olimpice.

Participanții vor fi împărțiți în echipe și vor intra într-o competiție cu probe foarte distractive.

În centrul locației, participanții vor descoperi torța olimpică de la care își vor aprinde torțele, făcând astfel un transfer simbolic al spiritului olimpic.

Torțele vor rămâne aprinse și vor însoți participanții pe tot parcursul competiției, iar la finalul acesteia echipele se vor întâlni din nou pentru marele final al zilei.

 

Care sunt rezultatele team buildingului?

Toate probele sunt alese atent pentru a fi potrivite unei varietăți cât mai mari de abilități sportive. Provocările prin care vor trece membrii fiecărei echipe vor încuraja distracția și un nivel crescut de energie.

Mini Olypmics este o activitate potrivită atât pentru zilele însorite ale verii, cât și pentru cele pline de zăpadă ale iernii. Mini Olympics promovează lucrul în echipă, gândirea strategică și abilitățile de problem solving.

DURATA EVENIMENTULUI

2 – 8 ore

NUMĂR PARTICIPANȚI

20-1000+

TIPUL ACTIVITĂȚII

Indoor/Outdoor

IDEAL PENTRU

 • team bonding
 • fun

PERSONALIZARE

Toate programele noastre pot fi personalizate în detaliu. Puteți modifica programul împreună cu Managerul dvs. de Evenimente pentru a atinge scopurile dorite.

Plănuiești un nou eveniment?

Related Projects
 • iBuild
  iBuild
  Dynamic challenges
 • Red Alert
  Red Alert
  Dynamic challenges
 • Outbreak – Anihilează virusul!
  Outbreak – Anihilează virusul!
  2 ore Creative team experiences
 • The Infinite Loop
  The Infinite Loop
  < 50 2 ore Abilitati de negociere Comunicare strategica Cooperare Cros-Functionala Creative team experiences Dinamica echipei Fun & Motivare Indoor Leadership practic Managementul schimbarii Networking Stimularea creativitatii Team Building Unitatea echipei

Start typing and press Enter to search

>