Olympic Village (Studiu de Caz)

In 2010 a trebuit sa organizam ziua companiei pentru un client cu 700 de invitati.

A fost vorba de 400 de angajati care puteau aduce cu ei membri ai familiei sau prieteni. Clientul se astepta la un numar de 700 de invitati din care aproximativ 100 erau copii. Agenda evenimentului trebuia sa faciliteze implicarea angajatilor in toate activitatile si sa ofere un mod dinamic, sportiv, dar comfortabil de a interactiona la nivel personal cu ceilalti colegi si cu famiile lor.

Toate activitatile si jocurile trebuiau sa fie dezvoltate in jurul a patru idei principale:

  1. Sanatate
  2. Sport
  3. Grija pentru mediu
  4. Aniversarea a 90 de ani de la infiintarea companiei

Am propus un concept prin care un complex turistic a fost transformat intr-un Olympic Village.

Ne-am pus pe treaba si pur si simplu am construit strazi, piatete si cartiere, apoi am aranjat cateva zone dedicate sportului, asigurand zone interactive de interes pentru toti angajatii si pentru invitatii lor.

Animarea a jucat un rol foarte important, inainte si in timpul evenimentului. Suntem mandri de faptul ca alocam resurse impresionante unor idei care sa creeze entuziasm in legatura cu evenimentul, apoi imbinam distractia si creativitatea cu o planificare minutioasa pentru a aprinde scanteia distractiei cu mult inainte de inceperea activitatii.

Am rugat 108 participanti din 650 sa ne evalueze eforturile dupa eveniment si am primit o nota de 4.53 dintr-un maxim de 5.

DURATA EVENIMENTULUI

O zi intreaga

NUMARUL DE PARTICIPANTI

700

PERSONALIZARE

Toate programele noastre sunt personalizabile. Vei colabora cu un Manager de Proiect dedicat si impreuna puteti adapta programul pentru a raspunde perfect la scopurile si rezultatele dorite.

Related Projects

Start typing and press Enter to search