Olympic Village (Studiu de Caz)

În 2010 a trebuit să organizăm ziua companiei pentru un client cu 700 de invitați.

A fost vorba de 400 de angajați care puteau aduce cu ei și prieteni sau membri ai familie. Clientul se aștepta la un număr de 700 de invitați dintre care aproximativ 100 erau copii. Agenda evenimentului trebuia să faciliteze implicarea angajaților în toate activitățile și să ofere un mod dinamic, sportiv, dar comfortabil de a interacționa la nivel personal cu ceilalți colegi și cu famiile lor.

Toate activitățile și jocurile trebuiau să fie dezvoltate în jurul a patru idei principale:

  1. Sănătate
  2. Sport
  3. Grija pentru mediu
  4. Aniversarea a 90 de ani de la înființarea companiei

Am propus un concept prin care un complex turistic a fost transformat într-un Olympic Village.

Ne-am pus pe treabă și pur și simplu am construit străzi, piațete și cartiere, apoi am aranjat câteva zone dedicate sportului, asigurând zone interactive de interes pentru toți angajații și pentru invitații lor.

Animarea a jucat un rol foarte important, înainte și în timpul evenimentului. Suntem mândri de faptul că alocăm resurse impresionante unor idei care să creeze entuziasm în legătură cu evenimentul, apoi îmbinăm distracția și creativitatea cu o planificare minuțioasă pentru a aprinde scânteia distracției cu mult înainte de începerea activității.

Am rugat 108 participanți din 650 să ne evalueze eforturile după eveniment și am primit o nota de 4.53 dintr-un maxim de 5.

DURATA EVENIMENTULUI

O zi întreagă

NUMĂR PARTICIPANȚI

700

Related Projects

Start typing and press Enter to search

>