Orchestrate

Depășiți-vă limitele și deveniți o orchestră simfonică în doar 2 ore!

Se spune că muzica are puterea de a mișca oamenii. Orchestrate este o activitate de team building care are puterea de a-ți mișca oamenii din echipă și de a-i inspira să preia inițiativa cu mult mai mult entuziasm în desfășurarea unui proiect de grup.

Această activitate este un mod extraordinar de a transforma oamenii diferiți, fără abilități muzicale, într-o echipă care reușește să atingă, cu muzicalitate și precizie în coordonare, cea mai înaltă notă dintr-un proiect: succesul.

Chitară, vioară, suflători și instrumente de percuție… membrii echipei își vor alege un instrument muzical pe care vor învăța să îl utilizeze și să îl armonizeze cu cele ale colegilor din orchestră. Orchestrate nu este un exercițiu de îndemânare, este o dovadă că sub motivația și îndrumarea corectă, oamenii pot obține armonia perfectă.

 

Care sunt rezultatele team buidingului?

Orchestrate este una dintre cele mai provocatoare concepte de teambuilding care atinge potențialul maxim al echipei tale, dincolo de limitele ei percepute.

De ce? O orchestră simfonică este probabil cel mai bun exemplu de echipă care lucrează perfect!

Acest concept antrenează trei elemente cheie în funcționalitatea echipei: putere mare de concentrare, spirit de echipă adevărat și dorința de a obține succesul.

Membrii echipei se vor calibra din punct de vedere creativ și emoțional, oferind un boost de sinergie în echipa ta…. care, odată descoperit, va putea fi exercitat în fiecare zi în activitatea profesională.

 

În aproape 20 de ani de teambuildings, nu am văzut niciodată o asemenea reacție emoționantă la un eveniment. Aducând în același context echipele care au învățat instrumentele împreună, finalul a fost plin de lacrimi de bucurie, zâmbete largi și multă energie. A fost genial să văd cum 350 de oameni lucrează împreună și colaborează de minune după ce petrec doar câteva ore învățând un nou skill.

Alexandra Pett, CEO Eventology

 

***
Această activitate se desfășoară sub licența Catalyst Teambuilding.

DURATA EVENIMENTULUI

2-3 ore

NUMĂR DE PARTICIPANȚI

Minimum 25

TIPUL ACTIVITĂȚII

Indoor

IDEAL PENTRU

 • Energizarea unei conferințe
 • Explorarea excelenței
 • Distracție & Motivare
 • Planificare de proiect
 • Dinamica echipei
 • Unitatea echipei

PERSONALIZARE

Toate programele noastre pot fi personalizate în detaliu. Puteți modifica programul împreună cu Managerul dvs. de Evenimente pentru a atinge scopurile dorite.

Plănuiești un nou eveniment?

Related Projects
 • Integrity
  Integrity
  Creative team experiences
 • Outbreak – Anihilează virusul!
  Outbreak – Anihilează virusul!
  Creative team experiences 2 ore
 • The Infinite Loop
  The Infinite Loop
  Creative team experiences Team Building Stimularea creativitatii Networking Managementul schimbarii Leadership practic Indoor Unitatea echipei Fun & Motivare < 50 Abilitati de negociere Comunicare strategica 2 ore Cooperare Cros-Functionala Dinamica echipei
 • International Stakes
  International Stakes
  Team Building Unitatea echipei Indoor 2 ore 101 - 200 201 - 300 51 - 100 1 ora Dinamica echipei < 1 ora Fun & Motivare > 301

Start typing and press Enter to search

>