Picnic

De câte ori avem ocazia să stăm pe marginea unui lac, la ora unui apus de vară, cu un coș de picnic bogat și cei mai dragi colegi de la birou?

Declarăm oficial deschis sezonul pentru ieșit la iarbă verde și vă propunem ocazii de Summer Picnics ori de câte ori doriți în sezonul cald!

Ce poate fi mai relaxant într-o zi cu soare decât un picnic cu pături întinse pe iarba proaspătă, mâncare bună, băuturi reci, distracție și râsete? Poate doar un picnic personalizat care să conțină toate aceste lucruri…ba chiar în plus.

Fie că ne întoarcem în anii ’50 când ritmurile ne purtau pe silent picnics, fie că luăm prietenii și familia și mergem pe direcția unui picnic între oameni dragi sau că dorim să experimentăm jocurile naturii și încercăm diverse ateliere. Ei bine, putem îmbina orice element reprezentativ companiei voastre și împreună cu un Manager de Proiect dedicat puteți adapta programul pentru a răspunde perfect la scopurile și rezultatele dorite.

Poate vrei un magician sau un entertainer pentru copii. Poate vrei muzică live. Poate vrei bătaie cu baloane cu apă. Poate vrei o masă câmpenească. Poate vrei un joc cu frisbee. Poate vrei pahare să-ți faci singur vată pe băț. Poate vrei să mănânci doar pește. Sau poate vrei doar un picnic clasic cu colegii tăi de muncă.

Așadar, lansăm invitațiile către un eveniment de neuitat cu tematică de picnic?

DURATA EVENIMENTULUI

3 – 8 ore

NUMĂR PARTICIPANȚI

10 – 1000+

PERSONALIZARE

Toate programele noastre sunt personalizabile. Vei colabora cu un Manager de Proiect dedicat și împreună puteți adapta programul pentru a răspunde perfect la scopurile și rezultatele dorite.

Related Projects

Start typing and press Enter to search

>