Quick Fire

Ce este Quick Fire?

 

Quick Fire este o activitate de team building dinamică ce evidențiază punctele forte ale echipelor cu scopul de a maximiza productivitatea acestora prin provocări mentale, fizice și creative.

 

Îți place teambuildingul Go Team Outdoor? Acum avem și Go Team Indoor sau mai bine zis… Quick Fire, asa că îl poți încerca la următoarea conferință, training sau orice eveniment ai cu echipa.

Quick Fire este un eveniment de echipă distractiv și foarte provocător care folosește o interfață de tehnologie pentru a ghida echipele.

Are aproape 100 de sarcini repartizate pe 5 nivele din ce în ce mai dificile, o rundă bonus și o rundă „totul sau nimic„.

Provocările sunt împărțite în 3 categorii care au semnificații: mentale, fizice și creative, deci există ceva pentru fiecare. Iar cum sunt alese 5 provocări din 8, se pot evita activitățile prea complicate.

Quick Fire presupune delegare, leadership, spirit de echipă și problem solving așa că este o activitate energică care îi păstrează pe toți membrii echipei implicați și motivați.

 

Care sunt rezultatele activității?

În Quick Fire, participanții se distrează și învață idei principale despre business.

Delegarea și leadershipul sunt esențiale pentru a ne asigura ca o echipă lucrează și la punctele ei forte. Rezistența la stres și abilitatea de a evalua riscul și recompensa sunt fundamentale pentru succes.

Folosește activitatea pentru a energiza o conferință, pentru a motiva și a uni echipa, pentru a explora rezultate specifice de învățare sau pur și simplu pentru a avea o experiență placută împreună.

Poate fi aplicat pe orice, inclusiv implicarea angajaților, instruirea personalului, lansări de produse, marketing și promoții sau colectarea de feedback.

 

***

Această activitate se desfășoară sub licența Catalyst Teambuilding.

DURATA EVENIMENTULUI

1 – 2 ore

NUMĂR PARTICIPANȚI

Minimum 4

TIPUL ACTIVITĂȚII

Indoor

IDEAL PENTRU

 • Energizarea unei conferințe
 • Distracție & Motivare
 • Networking
 • Leadership practic
 • Planificare de proiect
 • Stimularea creativității
 • Dinamica echipei
 • Unitatea echipei

PERSONALIZARE

Toate programele noastre pot fi personalizate în detaliu. Puteți modifica programul împreună cu Managerul dvs. de Evenimente pentru a atinge scopurile dorite.

Plănuiești un nou eveniment?

Related Projects
 • Outbreak – Anihilează virusul!
  Outbreak – Anihilează virusul!
  Creative team experiences 2 ore
 • The Infinite Loop
  The Infinite Loop
  Creative team experiences Team Building Dinamica echipei Fun & Motivare Indoor Cooperare Cros-Functionala Managementul schimbarii Networking Stimularea creativitatii Leadership practic Unitatea echipei < 50 Comunicare strategica 2 ore Abilitati de negociere
 • International Stakes
  International Stakes
  Team Building Indoor > 301 Dinamica echipei Fun & Motivare Unitatea echipei < 1 ora 1 ora 101 - 200 2 ore 51 - 100 201 - 300
 • Bookworx
  Bookworx
  Team Building Creative team experiences Unitatea echipei Dinamica echipei Fun & Motivare Indoor Outdoor Planificare proiect Responsabilitate sociala Stimularea creativitatii Cooperare Cros-Functionala > 301 < 50 101 - 200 2 ore 201 - 300 3 ore 51 - 100 4 ore

Start typing and press Enter to search

>