Felicitari daca te-ai hotarat sa organizezi o conferinta de vanzari pentru angajatii tai! O conferinta presupune o investitie considerabila de efort si resurse, dar te rasplateste cu angajati de vanzari motivati si gata sa se implice pana la capat pentru a-si atinge targeturile.

Acum, ca ai atatea detalii de pus la punct, te intrebi de unde sa incepi? Aici intervine rolul nostru! Iti oferim solutii full-service, de la dezvoltarea conceptului, la planificarea si furnizarea momentelor inspirationale si de divertisment, care iti vor taia respiratia. De asemenea, ne ocupam de logistica si productie si avem grija ca fiecare detaliu sa fie executat perfect pentru succesul evenimentului tau!

Planificare & Concept

Evaluam nevoile, in functie de obiective, numar de participanti, timp disponibil si buget.

Dezvoltam impreuna cea mai potrivita tema pentru nevoile tale.

Cercetam potentiale locatii si le propunem pe cele mai potrivite, in cadrul carora putem integra cel mai bine evenimentul. In plus, ne ocupam de toate contractele, documentele si de relatia cu furnizorii, in vederea organizarii evenimentului.

planning
branding

Comunicare & Branding

Anuntam evenimentul, il promovam si creem entuziasm in randul organizatiei inca dinainte de inceperea acestuia.

Aliniem intotdeauna locatia, decorurile si elementele informative la conceptul si brandul companiei tale.

Agenda and speakers

Construirea flow-ului potrivit pentru a transmite mesajul.

Selectarea facilitatorilor si speakerilor invitati.

Lucrul indeaproape cu speakerii pentru a crea prezentari memorabile.

speakers
logistica

Logistica & Productie

Pregatim minutios locatia evenimentului, pana cand atingem perfectiunea in cele mai mici detalii.

Oferim servicii de design, productie si montaj audio/video de cea mai inalta calitate si iti punem la dispozitie toate solutiile testate cu succes de-a lungul istoriei evenimentelor noastre de succes.

Momente inedite & networking

Aranjam momente cheie pe parcursul evenimentului pentru a trece participantii printr-o serie de stari emotionale astfel incat sa maximizam memorabilitatea intregii conferinte si sa asiguram un nivel de energie al participantilor in ton cu desfasurarea evenimentului.

Organizam team buildinguri sau activitati de team building integrate in agendele conferintelor pentru a creste coeziunea dintre colegi, a imbunatati comunicarea dintre acestia si a facilita sentimentul de apartanenta la grup, dar si pentru a evidentia scopul lor comun.

Orice conferinta de succes merita celebrata – de aceea organizam petreceri extraordinare pentru a marca finalul conferintelor si prin care creem ocazia perfecta pentru angajatii tai sa se distreze impreuna si sa isi intareasca relatiile dintre ei.

fun

Un eveniment remarcabil care iti va inspira echipa sa isi atinga telurile.

Related Projects

Start typing and press Enter to search