Felicitări dacă te-ai hotărât să organizezi o conferință de vânzări pentru angajații tăi! O conferință presupune o investiție considerabilă de efort și resurse, dar te răsplătește cu angajați de vânzări motivați și gata să se implice până la capăt pentru a-și atinge targeturile.

Acum, că ai atâtea detalii de pus la punct, te întrebi de unde să începi? Aici intervine rolul nostru! Îți oferim soluții full-service, de la dezvoltarea conceptului, la planificarea și furnizarea momentelor inspiraționale și de divertisment, care îți vor tăia respirația. De asemenea, ne ocupăm de logistică și producție și avem grijă ca fiecare detaliu să fie executat perfect pentru succesul evenimentului tău!

Planificare & Concept

Evaluăm nevoile în funcție de obiective, număr de participanți, timp disponibil și buget.

Dezvoltăm împreună cea mai potrivită temă pentru nevoile tale.

Cercetăm potențiale locații și le propunem pe cele mai potrivite, în cadrul cărora putem integra cel mai bine evenimentul. În plus, ne ocupăm de toate contractele, documentele și de relația cu furnizorii, în vederea organizării evenimentului.

planning
branding

Comunicare & Branding

Anunțăm evenimentul, îl promovăm și creăm entuziasm în rândul organizației încă dinainte de începerea acestuia.

Aliniem întotdeauna locația, decorurile și elementele informative la conceptul și brandul companiei tale.

Agendă and speakers

Construirea flow-ului potrivit pentru a transmite mesajul.

Selectarea facilitatorilor și speakerilor invitați.

Lucrul îndeaproape cu speakerii pentru a crea prezentări memorabile.

speakers
logistica

Logistică & Producție

Pregătim minuțios locația evenimentului, până când atingem perfecțiunea în cele mai mici detalii.

Oferim servicii de design, producție și montaj audio/video de cea mai înaltă calitate și îți punem la dispozitie toate soluțiile testate cu succes de-a lungul istoriei evenimentelor noastre de succes.

Momente inedite & networking

Aranjam momente cheie pe parcursul evenimentului pentru a trece participanții printr-o serie de stări emoționale astfel încât să maximizăm memorabilitatea întregii conferințe și să asigurăm un nivel de energie al participanților în ton cu desfășurarea evenimentului.

Organizăm team buildinguri sau activități de team building integrate în agendele conferințelor pentru a crește coeziunea dintre colegi, a îmbunătăți comunicarea dintre aceștia și a facilita sentimentul de apartenență la grup, dar și pentru a evidenția scopul lor comun.

Orice conferință de succes merită celebrată – de aceea organizăm petreceri extraordinare pentru a marca finalul conferințelor și prin care creăm ocazia perfectă pentru angajații tăi să se distreze împreună și să își întărească relațiile dintre ei.

fun

Un eveniment remarcabil care îți va inspira echipa să își atingă țelurile.

Related Projects

Start typing and press Enter to search

>