Activități Sportive

Giant Volleyball

Un joc de voley cu un twist: un fileu, o minge gigant și un teren predefinit.
Fie că ești la mare pe o plajă însorită cu nisip auriu ce-ai gâdila tălpile și o briză a mării ce te răcorește sau fie că ești la munte unde aerul curat îți invadează plămânii iar verdeața copacilor îți invadează privirea, Giant Voleyball este pentru tine.

Hockey pe iarba

Wayne Gretzky este considerat cel mai bun jucător de hockey pe gheață al tuturor timpurilor, însă vrem să demonstrăm NFL-ului că Wayne și-a găsit adversarul și pentru asta avem nevoie de tine și echipa ta, doar că noi nu vom concura pe gheață, ci pe iarba.
Mediul nu este singurul lucru ce-l înlocuim. Noi mai înlocuim și pucul cu o minge mică și jucăușă. Nu e loc de stat pe gânduri. Hokey pe iarbă este ce îți trebuie dacă vrei cât mai multă acțiune dar și cât mai multă distracție. Cine va fi cel mai bun jucător? Cine va fi echipa câștigătoare? Cine va obține cele mai multe puncte?

Human Fusball

Oare cum crezi că se simt omuleții din celebrul joc Foosball?

Preia rolul omuleților de fusball și încearcă să înscrii cât mai multe goluri dar și să aperi cât mai multe mingi venite de la echipa adversă. Fiind obligat să te miști doar lateral, jocul este o adevarată provocare pe care doar buna coordonare a echipei o poate depăși. Însă dacă crezi că human fusball este mult prea complicat, vă punem la dispoziție și clasicul fotbal de teren în care scopul va fi ca tu și echipa să vă distrați cât mai mult.

Badminton

Jocul care a dat încă din copilarie o nouă conotație pentru cuvântul „fluturaș” se întoarce în varianta clasică, adică F.U.N. (Fluturaș Ușor și Năzdrăvan). Iarna sau vara, mare sau munte, badmintonul este activitatea perfectă pentru a te distra cu minim de efort și maxim de eficiență. Fluturașii noștri abia așteaptă să zboare din nou așa că nu-i face să aștepte și adaugă această activitate la evenimentul tău.

Tir cu arcul

Pune-ți mănușile și apărătoarele de braț, mergem să tragem cu arcul! Această activitate este diferită de Archery Tag ™ deoarece înlocuim săgețile din plastic dur cu vârf rotund de cauciuc, cu săgeți adevărate cu vârf ascuțit. Înarmează-te cu răbdare și antrenează-ți aruncatul cu privirea pentru a putea obține cât mai multe puncte și pentru a deveni Campionul Arcaș.

DURATA EVENIMENTULUI

3 – 8 ore

NUMĂR PARTICIPANȚI

10 – 1000+

PERSONALIZARE

Toate programele noastre sunt personalizabile. Vei colabora cu un Manager de Proiect dedicat și împreună puteți adapta programul pentru a răspunde perfect la scopurile și rezultatele dorite.

Related Projects

Start typing and press Enter to search

>