Activitati Sportive

Giant Volleyball

Un joc de voley cu un twist: un fileu, o minge gigant si un teren predefinit.
Fie ca esti la mare pe o plaja insorita cu nisip auriu ce-ai gadila talpile si o briza a marii ce te racoreste sau fie ca esti la munte unde aerul curat iti invadeaza plamanii iar verdeata copacilor iti invadeaza privirea, Giant Voleyball este pentru tine.

Hockey pe iarba

Wayne Gretzky este considerat cel mai bun jucator de hockey pe gheata al tuturor timpurilor, insa vrem sa demonstram NFL-ului ca Wayne si-a gasit adversarul si pentru asta avem nevoie de tine si echipa ta, doar ca noi nu vom concura pe gheata ci pe iarba.
Mediul nu este singurul lucru ce-l inlocuim. Noi mai inlocuim si pucul cu o mingie mica si jucausa. Nu e loc de stat pe ganduri. Hokey pe iarba este ce iti trebuie daca vrei cat mai multa actiune dar si cat mai multa distracaie. Cine va fi cel mai bun jucator? Cine va fi echipa castigatoare? Cine va obtine cele mai multe puncte?

Human Fusball

Oare cum crezi ca se simt omuletii din celebrul joc Foosball?

Preia rolul omuletilor de fusball si incearca sa inscrii cat mai multe goluri dar si sa aperi cat mai multe mingi venite de la echipa adversa. Fiind obligat sa te misti doar lateral, jocul este o adevarata provocare pe care doar buna coordonare a echipei o poate depasi. Insa daca crezi ca human fusball este mult prea complicat, va punem la dispozitie si clasicul fotbal de teren in care scopul va fi ca tu si echipa sa va distrati cat mai mult.

Badminton

Jocul care a dat inca din copilarie o noua conotatie pentru cuvantul „fluturas” se intoarce in varianta clasica, adica F.U.N. (Fluturas Usor si Nazdravan). Iarna sau vara, mare sau munte, badmintonul este activitatea perfecta pentru a te distra cu minim de efort si maxim de eficienta. Fluturasii nostri abia asteapta sa zboare din nou asa ca nu-i face sa astepte si adauga aceasta activitate la evenimentul ta.

Tir cu arcul

Pune-ti manusile si aparatoarele de brat, mergem sa tragem cu arcul! Aceasta activitate este diferita de Archery Tag ™ deoarece inlocuim sagetile plastic dur cu varf rotund de cauciuc, cu sageti adevarate cu varf ascutit. Inarmeaza-te cu rabdare si antreneaza-ti aruncatul cu privirea pentru a putea obtine cat mai multe puncte si pentru a deveni Campionul Arcas.

DURATA EVENIMENTULUI

3 – 8 ore

NUMAR DE PARTICIPANTI

10 – 1000+

PERSONALIZARE

Toate programele noastre sunt personalizabile. Vei colabora cu un Manager de Proiect dedicat si impreuna puteti adapta programul pentru a raspunde perfect la scopurile si rezultatele dorite.

Related Projects

Start typing and press Enter to search