Company’s Summer Festival

FEST, festivaluri, s. n. Manifestare artistică (muzicală, teatrală, etc.) cu program variat și caracter festiv. – Din fr. festival.

Ultimii ani au adus extrem de multe schimbări cu privire la modul în care diverse companii aleg să își organizeze evenimentele de vară. Atât pentru angajați, cât și pentru parteneri.

Coachella, Tomorrowland, Burning Man, Lollapalooza. Suntem aproape siguri că cel puțin unul dintre aceste festivaluri îți este cât de cât cunoscut. Și chiar dacă acum auzi de ele pentru prima oară, vara aceasta suntem pregătiți să te surprindem.

Aducem cel mai WOW concept de festival direct in ”curtea” companiei tale și îl plasăm pe listă, lângă cele trei de mai sus!

Flori, soare, muzică bună și un picnic in aer liber: ce ar putea fi mai fun de atât pentru o iesire cu colegii de birou? Noi aducem food-truck-urile, trupele și standurile cu popcorn, clătite și sucuri, iar voi trebuie doar să veniți cu voie bună și să fiți puși pe distracție.

Experience is everything

Ne punem creativitatea și experiența în #large_scale_events la bătaie și creionăm un festival unde toate playlist-urile tale preferate vor prinde viață.  Iar toți colegii tăi vor da join la party. 🙂 

Pornind de la ideea de manifestare artistică cu program variat, ducem evenimentul de vară al companiei tale la #nextlevel. De acolo ne punem amprenta cât de mult se poate, facându-l memorabil si totodată instagrammable. 

Cu siguranță vei găsi ceva fix pe placul tău! Fie ca ești un foodie si te pierzi prin marea de food-trucks, fie că preferi să cânți alături de artiștii preferați sau că vrei să te distrezi și să descoperi ideile noastre de animații sau video-mapping. Avem o super listă de concepte creative pregatite pentru tine… însă partea faină abia de aici începe!

Tu cum ți-ai dori să arate festivalul tău preferat?

Related Projects

Start typing and press Enter to search

>