The Infinite Loop

Realitatea virtuală unește grupul tău într-o adevărată echipă!

The Infinite Loop este o activitate de tip team building bazată pe colaborare și comunicare în timp real pentru a genera soluții eficiente în timpul jocului. Cu cât jucătorul din lumea virtuală este mai precis în descrierea problemei, cu atât mai repede coechipierii din lumea reală găsesc soluția. Conceptul este structurat ca un joc de afaceri puternic, stimulând coeziunea echipei și perfecționarea lucrului în echipă prin feedback constant.

Conceptul Jocului

O echipă de good hackers sunt chemați pentru o misiune secretă specială. În noaptea dinaintea chemării, un tânăr a fost absorbit fizic într-o lume virtuală. Misiunea echipei este să meargă înainte și înapoi între lumea virtuală și lumea reală, găsind indicii pentru a ajuta la recuperarea prizonierului și pentru a-l ajuta să se întoarcă printre prieteni.

Fiecare membru al echipei poartă la un moment dat setul VR pentru a descrie lumea virtuală, în timp ce colegii de echipă din lumea reală dispun de indicii și trebuie să le descopere împreună care sunt cele mai bune soluții. Când credeau că s-a terminat, jocul devine și mai complicat.

Care sunt rezultatele activității?

Activitatea are un impact puternic de învățare asupra echipei. Obiectivul jocului este acela de a stârni competitivitatea și dorința de reușită a jucătorilor, ea fiind perfectă grupurilor de minim șase persoane, putând fi implementată doar în mediile indoor.

Învățarea interactivă, combinată cu feedback continuu și îmbunătățire, face ca participanții să rezolve problemele într-un mod mai eficient, atât în team building dar mai ales în mediul profesional.

Conceptul unic în România este un instrument versatil și puternic pentru dezbateri pe teme complexe care afectează companiile moderne care lucrează cu echipe aflate la distanță, folosind metode agile cu impact în toată rețeaua companiei.

 

DURATA EVENIMENTULUI

1,5 – 2 ore

NUMĂR DE PARTICIPANȚI

Minimum 6 – Nelimitat

TIPUL ACTIVITĂȚII

Indoor

 

IDEAL PENTRU

Motivarea echipei

Managementul timpului

Dinamica echipei

Gândire strategică

Colaborare

Întărirea încrederii

 

PERSONALIZARE

Toate programele noastre pot fi personalizate în detaliu. Puteți modifica programul împreună cu Managerul dvs. de Evenimente pentru a atinge scopurile dorite.

  Plănuiești un nou eveniment?

  Related Projects
  • Integrity
   Integrity
   Creative team experiences
  • Outbreak – Anihilează virusul!
   Outbreak – Anihilează virusul!
   2 ore Creative team experiences
  • International Stakes
   International Stakes
   > 301 < 1 ora 1 ora 101 - 200 2 ore 201 - 300 51 - 100 Dinamica echipei Fun & Motivare Indoor Team Building Unitatea echipei
  • Bookworx
   Bookworx
   > 301 < 50 101 - 200 2 ore 201 - 300 3 ore 4 ore 51 - 100 Cooperare Cros-Functionala Creative team experiences Dinamica echipei Fun & Motivare Indoor Outdoor Planificare proiect Responsabilitate sociala Stimularea creativitatii Team Building Unitatea echipei

  Start typing and press Enter to search

  >