Ce este Think Art?

Este o activitate de teambuilding care îmbină procesul de învățare cu creativitatea.

Și pentru că diferită de orice activitate de team building, Think Art familiarizează participanții cu arta în cea mai pură formă a ei.

Urmând calea artistică, cu puține, dar suficiente informații pentru a stârni interesul, participanții vor picta o sculptură. O sculptură 3D care suprinde emoțiile și perspectivele participanților, redate prin culoare, cu privire la valorile companiei, echipa din care fac parte, sau chiar portretul clientului pentru care “asudă” zi de zi.

Acest concept aduce în prim plan munca în echipă, comunicarea și cooperarea prin procesul picturii.

Introducere

Participanții vor învăța elementele de bază ale picturii, tehnici de amestecare a culorilor și o gamă largă de informații despre emoțiile și sentimentele care pot fi asociate culorilor.

Teoria culorii și alegerea stilului artistic

Participanții vor primi cea de-a doua rundă de materiale de informare și vor decide ce stil vor aborda.

Please, do think outside the box!

Aici e momentul în care echipa ta poate da frâu liber imaginației și să picteze pe lângă linia trasată frumos de colegul :).

Planificare și schițe

Înainte de a începe să picteze sculpturile, participanții vor schița o primă perspectivă a lucrării lor. Ne place să fim organizați și tocmai de aceea și în relația viziune – implementare punem accent pe perspective și unde vrem să ne ducă acestea.

Pictura

Prin coordonare, comunicare (și nu de suprafață, ci cu multă înțelegere la pachet), mult fun și o atmosferă zen garantată, participanții vor crea lucrări care vor răspunde obiectivelor și preferințelor echipei.

Time’s Up!

Și cum ne apropiem de final, echipele pun la punct ultimele detalii și împărtășesc povestea din spatele lucrării cu restul participanților.

Aici vedem exact viziunea – implementarea și perspectiva de care scriam mai sus. 😉

Voi cât de colorat vedeți omul 3D? Aflăm împreună?

***

Aceasta activitate se desfasoara sub licenta Catalyst Teambuilding.

DURATA EVENIMENTULUI

2 ore

NUMĂR PARTICIPANȚI

Minimum 4

TIPUL ACTIVITĂȚII

Indoor & Outdoor

IDEAL PENTRU

 • Distracție & Motivare
 • Networking
 • Stimularea creativității
 • Dinamica echipei
 • Unitatea echipei

PERSONALIZARE

Toate programele noastre pot fi personalizate în detaliu. Puteți modifica programul împreună cu Managerul dvs. de Evenimente pentru a atinge scopurile dorite.

Plănuiești un nou eveniment?

Related Projects
 • Integrity
  Integrity
  Creative team experiences
 • Outbreak – Anihilează virusul!
  Outbreak – Anihilează virusul!
  Creative team experiences 2 ore
 • The Infinite Loop
  The Infinite Loop
  Creative team experiences Team Building Stimularea creativitatii Networking Managementul schimbarii Leadership practic Indoor Unitatea echipei Fun & Motivare < 50 Abilitati de negociere Comunicare strategica 2 ore Cooperare Cros-Functionala Dinamica echipei
 • International Stakes
  International Stakes
  Team Building Unitatea echipei Indoor 2 ore 101 - 200 201 - 300 51 - 100 1 ora Dinamica echipei < 1 ora Fun & Motivare > 301

Start typing and press Enter to search

>