UNIVERSUM Inspiration Day

Știm cu toții povestea de dragoste dintre Romeo și Julieta sau Scarlett O’Hara și Rhett Butler, dar ne poți spune una modernă?

Te așteptăm la UNIVERSUM Inspiration Day pentru a pune în scenă o poveste de dragoste modernă.

Vizitează-ne Zona Expozițională și bucură-te de o experiență completă.

♦ 30 de concepte de teambuilding*

♦ Soluții complete pentru evenimente

♦ Soluții tehnice impresionante

*selecție realizată din peste 100 de concepte de teambuilding ale celei mai mari licențe de teambuilding din lume – Catalyst Global Teambuilding.

Agenda

9:00 – 10:00 Welcome – Cafea & Snacks

10:00 – 11:00 Conferinta

11:00 – 12:30 Activitate de Teambuilding

12:30 – 13:30 Pranz

13:30 – 16:00 Expo

Join us!

Participarea la eveniment este gratuita, accesul facandu-se doar pe baza invitatiei. Sunt doar 300 de locuri disponibile. Confirma-ne prezenta pana pe 13 Februarie pe adresa de email inspirationday@universum.ro sau la +40 725 974 943 (Lavinia).

 • A fost una dintre cele mai frumoase experiente pe care le-am avut in ultima vreme. Chiar am vazut cum se poate creste si centraliza energia de grup. M-am simtit extraordinar si as vrea sa reusesc sa aduc in compania noastra cat mai multe evenimente de acest tip. Felicitari si sper sa am ocazia sa colaboram cat mai curand.

  TotalSoft
 • Multumesc Universum pt ca mi-ai aratat ca pot si ca ai facut ca totul sa para simplu.

  UPC Romania
 • Felicitari pentru realizare si conceptele innovative! Chiar duceti experienta de business la un alt nivel!

  Lapp Kabel Romania
 • O experienta de neuitat. Ma bucur ca am fost alaturi de voi si imi doresc sa particip in continuare la astfel de evenimente. Sunteti o echipa minunata!

  Lapp Kabel Romania
 • Orchestrate rocks! Sunteti o echipa pe care ne putem baza, aveti resursele si drive-ul necesar pt a face un eveniment memorabil! Bravo!

  Orange
 • UID isi merita numele. Am plecat inspirati si cu multa energie buna de la eveniment. Am vazut o capacitate mare de a raspunde nevoilor clientilor cu profesionalism, tinerete si multa energie. Heads Up and keep going!

  Cetelem IFN
 • Interesant, captivant, motivational, inspirational. Cateva cuvinte care se potrivesc unei echipe ce creeaza evenimente "universale"! Va urez succes si energie nelimitata!

  Baneasa Development
 • O echipa minunata ce ofera experiente unice!

  UPC Romania
 • Salutare! Oamenii Universum sunt o echipa foarte faina, plina de energie entuziasm, proactiva, bucurandu-se de un grad ridcat de flexibilitate in ceea ce priveste dorintele clientului. Plus, I forgot to mention, they are very fun to have around. Keep it up guys!

  Bionorica Romania
 • O experienta inedita, oameni minunati care fac lucruri extraordinare. Mult succes mai departe in tot ceea ce faceti!!

  Metropolitan Hospital
 • Entuziasmul vostru este molipsitor, sunt sigura ca alaturi de voi orice eveniment are sanse maxime de a crea o experienta WOW:)

  Siniat
 • Am participat la Inspiration Day- Orchestrate mai mult din curiozitate si de asemenea pentru ca nu credeam ca in 2-3h veti reusi sa puneti pe picioare o orchestra de asemenea amploare. Pot spune ca este unul din cele mai reusite evenimente la care am participat in ultima vreme si ca va meritati pe deplin titulatura de Event Architects, great job!

  Computaris
 • Experienta avuta cu echipa Universum Events a fost una foarte placuta, intensa si unica pot spune. In decursul evenimentului m-am relaxat si chiar am uitat de problemele cotidiene, m-am simtit foarte bine, iar toata ziua am avut o stare de buna dispozitie. Ma bucur ca am participat la un astfel de eveniment. Mult succes in continuare! 🙂

  Computaris
 • A team of professionals who makes things happen!

  Microchip
 • O echipa creativa, serioasa, entuziasta si faina. Imi place ca "magia" nu exista doar la propunerea proiectului, ci si atunci cand implementeaza. Succes!

  Skytower
 • Incredibil ce se poate face cu putin avant si indrazneala. Felicitari pentru eveniment si energia suscitata!

  Ensight
 • Orchestrate a fost o surpriza extrem de placuta si un eveniment unic.

  CGS Romania
 • Multumesc pentru invitatia de a participa la acest eveniment. A fost o experienta deosebita care mi-a facut ziua mai frumoasa.

  Lapp Kabel Romania
 • De la prima interactiune la telefon cu echipa UNIVERSUM (Tiberiu si apoi Ioana) am stiut ca o sa colaboram 🙂 Abordarea punctuala si consecventa, comunicarea si prezentarea ofertei personalizate pe cerintele noastre au fost primele criterii care m-au determinat sa va alegem in organizarea unui eveniment cu echipa mea din UK. Inspiration day mi-a intarit convingerea ca am ales pe spranceana 🙂 A fost o experienta de neuitat si daca ar fi sa schimb ceva, as opta pentru un training de 2 ore la vioara 🙂 Keep up the great work! Abia astept evenimentul din aprilie si sper sa colaboram pe viitor. (Aliona Nica)

  Adobe Systems
 • Alături de echipa Universum am construit momente de neuitat pentru colegii mei, feedback-ul primit din partea acestora fiind extraordinar, cu dorința de a mai participa la evenimente organizate în aceeași formulă.

  Secom
 • Genul de eveniment de la care pleci "cu pielea de gaina" si cu un impact incredibil despre ce ati putut face (toti prietenii/colegii/familia stiu ca am cantat Carmina Burana - eu care n-am voce 🙂 ) Va multumesc pentru invitatie si mult succes in continuare!

  UPC Romania
 • Pur si simplu WOW 🙂

  Johnson Controls Romania
 • Mi-a placut foarte mult experienta de participant din cadrul Universum Inspiration Day. A fost un eveniment util pentru profesionistii HR. Am avut ocazia sa inteleg mai indeaproape conceptele de teambuilding datorita standurilor de prezentare, dar si a echipei Universum care a oferit informatii detaliate despre concepte. Despre experienta ORCHESTRATE, nu pot descrie in cuvinte experienta minunata pe care am avut-o ca si participant: 10 plus! Recomand o astfel de activitate in cadrul momentelor de teambuilding din companii! Felicitari Universum pentru munca pe care o faceti si pentru ca ne-ati aratat si noua cine sta in spatele acestei munci minunate!

  EXE Software
 • Cea mai frumoasa experinta pe care am trait-o in compania unor oameni minunati!

  Microchip

Start typing and press Enter to search

>